Dita e pavarsisë së KS
   

 

15:00 | Seanca e Kuvendit: Shpallja e Pavarësisë së Kosovës RTK

 

11:00 | Kryeministri bën publike kërkesën për mbledhje të jashtëzakonshme të Kuvendit RTK 19:00 | Koncerti i Filharmonisë - Salla 1 Tetori RTK
12:00 | Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit RTK 20:00 | Koncerti në Sheshin e Kryeqytetit RTK
18:00 | Deklarata e tre liderëve në Media Qendër RTK 22:50 | Kryetari dhe Kryeministri i drejtohen masës RTK
18:30 | Ngritja e lapidarit të Pavarësisë para Pallatit të Rinisë RTK 23:00 | Fishekzjarre nga 4 pika të ndryshme të qytetit RTK
Live DJtv by HotelPuprra
 
<a href="rtsp://realserver.kataweb.it/broadcast/deejaytv.rm">Guarda la tv di Radio Deejay sul web</a> <a href="rtsp://realserver.kataweb.it/broadcast/deejaytv.rm">Guarda la tv di Radio Deejay sul web</a> <a href="rtsp://realserver.kataweb.it/broadcast/deejaytv.rm">Guarda la tv di Radio Deejay sul web</a>
Advertisement
 
Moti
 
Mini Chat
 
Vendi Reklames ne Ballinë
 

Anketë
 
Sa ju pelqen dizajni i faqes?
Shkelqyeshem
Shum mire
Mire
Dobet
Nuk e di
  
www.hotelpuprra.page.tl
 

=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=